Home
Introductie
Collectie

» Voorwaarden

Bestellen
Contact
Zoeken

Voorwaarden

Prijzen

De prijzen van de producten zijn gebaseerd op het zelf ophalen van het artikel / de artikelen. Alle prijzen op deze website zijn in euro's inclusief BTW. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien het bijwerken van de voorraad na een bestelling niet altijd direct zichtbaar is op de website, kan het voorkomen dat meerdere mensen hetzelfde artikel bestellen. De eerste koper heeft dan recht op dit artikel.

Bezorgen

Als u wilt dat de producten bezorgd worden, is dat mogelijk. Binnen een straal van 25 km kunnen wij bezorgen tegen een vergoeding van €35,-. De bezorgkosten en het bezorgmoment worden in overleg bepaald en aflevering op het adres geschiedt tot aan de eerste drempel (vanaf de straat gerekend). Het annuleren van uw bestelling is na het vastleggen van de bezorging niet meer mogelijk! Het is mogelijk op afspraak de meubelen te komen bezichtigen.
Kleine artikelen, die in een verhuisdoos passen en niet zwaarder zijn dan 10 kg, kunnen ook via de TNT Post verstuurd worden (eigen risico koper). De verzendkosten via TNT bedragen €10,-. Via DHL zijn de kosten €5,- per pakketje en €3,- voor brievenbuspost (prijswijzigingen voorbehouden). Mocht de bestelling om welke reden ook retour gestuurd worden, zijn de verzendkosten voor rekening van de koper.

Betaling

Bij het afhalen en afleveren van producten vragen wij vooraf een aanbetaling. Hiermee wordt het product voor u gereserveerd. Bij verzending van producten via TNT Post vragen wij naast een aanbetaling voor de producten tevens een aanbetaling voor de verzendkosten.

Garantie

De oude en doorleefde uitstraling is juist het unieke sfeerbepalende element van onze meubelen. Het is mogelijk op afspraak de meubelen te komen bezichtigen, wij geven geen garanties achteraf. De meubelen zijn op een professionele wijze met een acrylverf bewerkt. We controleren de originele oude meubelen bij inkoop, maar we kunnen geen garantie geven dat al onze meubelen 100% houtwormvrij zijn. Bij onder andere bouwmarkten zijn producten te koop om meubels hiertegen te behandelen. Hout is een natuurproduct en werkt altijd. Dit betekent dat, bijvoorbeeld onder invloed van wisselende temperaturen en vochtgehaltes, kiertjes en scheurtjes kunnen ontstaan. La Deuxième Vie is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout.

Privacy Policy

Als u een bestelling plaatst, hebben wij de gevraagde gegevens nodig om uw bestelling af te handelen en contact met u op te nemen. La Deuxième Vie verstrekt uw persoonlijke gegevens niet aan derden, die niet zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.


 
   
© 2010 - 2014 Vir2All | Alle rechten voorbehouden